Feestmenu 2023

menu
VOORGERECHTEN
Vissoep
€ 16
Cappucino van kreeftsoep
€ 19
Gegrilde Gamba’s met kruidenboter (3st.)
€ 21
Duo van huisgemaakte kroketten
€ 23
Tomaat garnalen 1st
€ 23
Surf & turf
€ 23

krokante kabeljauw, scampi, gerookte eendenborst filet

Foie gras met ajuin confijt
€ 26
1/2 gegrilde kreeft
€ 30
menu
HOOFDGERECHTEN
Parelhoenfilet fine champagne saus, amandelkroketten
€ 36
Hertenrug filet met foie gras, portosaus, vijgen, amandelkroketten
€ 42
Filet pur met warme groenten, saus naar keuze
€ 39
Côte à L’os met winterse groenten (2 pers.)
€ 79
Kabeljauw met parmaham, pastinaakpuree, boschampigons, witte wijn saus
€ 38
Lotte, grijze garnalen saus, puree
€ 36
Gebakken zeetong (500gr)
€ 45
Scampis look geflambeerd
€ 29
Gamba’s met kruidenboter (6st.)
€ 32
Pasta zeevruchten
€ 32
Wok pasta met groenten
€ 24
Raviolis met truffelsaus
€ 24
Voor de kleintjes: Steak of Kipbrochette of Kabeljauwsticks
€ 22

* Alle gerechten kunnen geserveerd worden met frieten, gratin dauphinois of kroketten.

menu
DESSERTS
Chocolade moelleux met vanille ijs
€ 12
Duo van sorbet met limoncello
€ 12
Perencrumble met vanille ijs
€ 12
Crème brûlée van de Chef
€ 12
Chocomousse
€ 12
Tiramisu
€ 12
Close
Close